DESPRE

MINE…

Numele meu este Alexandru FILIP, am 34 de ani și provin din Piatra-Neamț. În perioada 2007-2017 am locuit în capitală, unde am absolvit Facultatea de Geografie din cadrul Universității București (licență în Știința Mediului și master în Managementul Activităților Turistice). De aici și pasiunea dezvoltată pentru călătorii.

Sunt antreprenor în turism, marketing și digital din 2013, când am pus bazele Eventur, prima agenție de marketing online din România dedicată exclusiv unităților de cazare. În 2016, am cofondat Bucharest City App, o aplicație de timp liber vândută în 2020 către Orange via Eventya. Iar în 2021 am lansat startup-ul Pickatrip.ro, prima platformă de oferte turistice #pebune dedicată angajaților din companiile contractate.

ȘI DESPRE EI

Din 2017 locuiesc împreună cu familia la Tulcea. Iar din 2019 deținem și administrăm Casa Filip din Sarichioi, o veche gospodărie lipovenească restaurată și reconvertită în casă tradițională de oaspeți cu circuit închis. Mai mult decât o afacere, este un proiect de suflet.

Ștefan ne-a împlinit familia pe 11 aprilie 2019, iar Mihail ne-a întărit-o pe 22 iunie 2021. Ei sunt adevăratele noastre comori. Și tot pentru ei căutăm să călătorim cât mai mult cu putință. Fiindcă știm că asta ne va ajuta să petrecem timp de calitate împreună și să continuăm să ne dezvoltăm ca oameni unul lângă celelălt.